Nicolas Cage - életrajz, karrier, személyes élet, érdekes tények, hírek, fotók

Nicolas Cage 1964. január 7-én született Long Beach városában, amely az Egyesült Államok kaliforniai államában található. Nicholas Kim Coppola egy igazi színész neve. Anyja koreográfusként dolgozott, apja irodalmi tanár volt. 1976-ban elváltak. Így történt, hogy a színész minden közvetlen hozzátartozója szakma bármilyen módon kapcsolódik a show-üzlethez. Francis Ford Coppola maga is testvére Cage apjának. Miklós tehát kreatív álnevet vett azért, hogy ne hagyja híres nagybátyja dicsőségét.

A fiú kezdett játszani, még akkor is, amikor én voltam az iskolában, és a Beverly Hills középiskolában gyakran az ünnepek alatt elment a város, San Francisco, ahol részt vett az amerikai színész színházi kurzusokat. Tizenhét éves korában Nicolas Cage végezte el a tanulmányait, az összes végső vizsgát, miután letette a vizsgákat.

Nicolas Cage – a csillagos karrier kezdete

A fickó kis szerepet keres. A jövő csillagának első tele debutja 1981-ben történt, majd Nicholas a “The Best of Times” című filmben szerepelt. Ezután volt még néhány szerep, ami nem hozta a színész hírnevét. Miután részt a tekercs film, mint a “Raising Arizona” és a “The Power of the Moon”, jön neki hírnevet, és amikor Nicholas játszotta a 1995-ös film “Leaving Las Vegas” – ez elnyerte a “Oscar”, mint a legjobb színész.

Nicolas Cage – népszerűség

Egy tömeges közönség Nicolas Cage népszerűségre tett szert, miután részt vett a nagy költségvetésű akciófilmek – a film „The Rock” 1996-ban, 1997-ben „Con Air” és a „Face”. Ezek a filmek idővel egy hatalmas pénztárgépet gyűjtöttek össze, amely lehetőséget adott a színésznek arra, hogy belépjen a választott “20 millió” klubba. Azt mondják, hogy ez mennyit kapott a “Gone in 60 Seconds” című filmben, amelyet 2000-ben adtak ki.

Nicolas Cage – a legjelentősebb szerepet

Még a siker után sem a színész csak a cselekvési filmekre koncentrált. 1988-ban játszott nagyon fontos szerepet a filmben „City of Angels” és két „nehéz” tekercs film 1999-ben – „8mm” és „hozza ki a Dead”. Minden szerepei Nicolas Cage mutatja csodák az átalakulás, a finomságok a színész mesterséget csak egy hatalmas mennyiségű időt, figyelmet és erőfeszítést igényel. Például, mielőtt elkezdené fellépni a film „hozza ki a Dead”, a színész elment naponta a mentő valós adó, és a film „Kiss of the Vampire” megoldott közvetlenül a keret a csótány enni adni filmszalag erdő realizmus.

Nicolas Cage – személyes élet

E filmes színész személyisége bonyolult és összetett, mint egy karrier. Nicolas Cage háromszor házasodott meg. 1995-ben először kapcsolódott össze Hymen és Patricia Arquette kapcsolataival, akikkel 2001 májusáig élt. A második alkalommal a színész megpróbált egy családot építeni Lisa Maria Presleyvel, a híres Elvis Presley zenész lányával, akit 2002 augusztusában írt alá. Egy kicsivel több mint három hónapig együtt éltek. 2005 októberében harmadik felesége koreai Ellis Kim volt, aki egy sushi bárban rendes pincérként dolgozott. Nicolas Cage két fiút hoz fel. Első születésű Weston 1990. december 26-án született, Christina Fulton színésznő, a második örököse 2005. október 3-án született jelenlegi feleségétől, Alice Kim-től.

Nicolas Cage – érdekes tények

  • Különböző interjúkban a színész másként jelzi, hogy miért választotta ki a Cage álnevet. Néhány tudósítóhoz azt mondta, hogy nevezte magát egy képregény hősének tiszteletére, másokban – egy avantgárd zeneszerző tiszteletére.
  • Nicolas Cage őrült az óriás gyíkot illetően, amelyhez egy speciális 2,5 m-es medencét épített. Ő is vett egy hűtőszekrényt neki, amely tele van friss egérrel, amelyek a “tanuló” kedvenc ételei. A színész még egy tetoválást csinált a vállán egy gyík formájában.
  • Szerint a „Birodalom” magazin, Cage nevű negyvenedik szám közül a „100 filmsztárok minden idők”, és „Premiere” magazin ítélte oda neki a harminchetedik száma ugyanabban a regiszterben a legerősebb ember Hollywoodban.

Nicolas Cage – a mai nap

Újabban belépett a mozgókép egy színész neve „Ghost Rider 2”, amelyben Nicolas Cage játszik egy titokzatos, harc törvénytelenség a nevét a sötét erők. Jelenleg azzal vádolják, hogy a szövetségi jövedelemadó nem fizetik meg az Egyesült Államok kormányának 13 millió dolláros összegben. Eddig csak 6 milliót fizetett, és ha nem viszi vissza az adósságot, börtönbe kerül. A színész maga is hibáztatja a korábbi üzletmenedzser felügyeletét. Nicolas Cage azt állítja, hogy alkalmazottai nem végeztek jelentést az adólevonásokról.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 69