Chris Pine - életrajz, karrier, személyes élet, érdekes tények, hírek

Christopher Whitelow “Chris” Pine 1980. augusztus 26-án Los Angelesben született. Érdemes megjegyezni, hogy egész családját különböző műsorokban, szériákban és filmekben lőtték le. Robert Payne atya ismert a “California Road Patrol” sorozatról. Gwynn Guildford anya a középső sorozatban lépett fel, most elhagyta a nagy képernyőt, és pszichoterapeuta lett. Christopher nem volt az egyetlen gyermek a családban, ő is egy nővére, Caitlin. A fickó, valamint az összes befejezte a helyi iskolát saját városában, ahol majd a Kaliforniai Egyetemen tanult.

A Linda Egyetemen Angliában angolul tanult. Érdemes megjegyezni, hogy sok fajta játszotta az első szerepet a filmekben. Anna Gwyn – Christopher Paine nagymama, az első hollywoodi festményekben játszott és nagyon híres volt. Max Grand Guildford nem tett semmilyen képet. Azonban professzionális volt a jogi szakmában, és később a hollywoodi ügyvédek szövetségének elnöke lett. Számos nemzetiség van egy fiatal színész vérében. Tehát az anya részéről – zsidó és walesi vér, az apa részéről – valóban amerikai. A vallás iránti hozzáállás mérsékelt, de hisz abban, hogy létezik valami magasabb és erősebb.

Chris Pine – a csillagpálya karrierje

Első szerepét váratlanul fogadták. 2003-ban a “First Aid” című televíziós sorozatban felajánlotta, hogy játssza a pácienst az egyik epizódban. Ezt a szerepet sikeresnek lehet nevezni, amely megnyitotta neki az első osztályú mozi világát. Először epizódokban játszott. A “Crime scene Miami” és a “Defender” sorozatban. 2004-ben magasabb szerepet kapott – a szeretett srác a “Princess Diaries 2: How to become a queen” sorozatában.

Chris Pine – egyre népszerűbb

2009-ben a Star Trek film egyik fő szerepét játssza. Ez talán az első film, amely Christopher Pine világhírnevét hozta. Érdemes megjegyezni, hogy részt vesz a filmekben: “Kiss for luck”, “Trump cards” és “Visiting blindly”. A kritikusok elismerték a fiatal színész munkáját, és csak alkalmanként tettek észrevételeket. 2009-ben a “Unmanaged” filmben szerepelt, a Denzel Washington-nal játszott, és nagyon elégedett volt ezzel a színészi unióval. A közelmúltban a “Means, war” című komikus akciófilm munkája vége. Itt játszik Tom Hardyval és Reese Witherspoonnal. Most a hollywoodi cég tárgyal vele a részvételről a híres detektív sorozatról, Jack Ryanról. A tárgyalások eléggé sikeresek és minden valószínűség szerint Christopher Pine fog játszani ezt a szerepet. Érdemes megjegyezni, hogy a közelmúltban a színész nem volt hajlandó kis családi sorozatban játszani, és teljesen részt vett a karrierfilmben. Véleménye szerint a harmadik osztályból származó képekből nőtt fel, és a nagy mozi világában már régóta telepedett le.

Chris Pine – személyes élet

A fiatal színész személyes élete még nem telepedett le. Több regénye is volt, köztük hollywoodi színésznők és hétköznapi lányok voltak. Néhány regény nőhet házasságokká, de véletlenszerűen mindent áttörött egy szünetre. Néhány korábbi barátnő azt állítja, hogy a színész komplex jellegű, de rokonai és ismerősei megtagadják. Christopher Pine maga úgy véli, hogy egy embernek nagy családjával, egészséges és gyönyörű gyermekével, valamint szerető feleségével kell rendelkeznie. Ideális családi kapcsolatok, hisz a családja. Annak ellenére, hogy a kora – 31, eddig biztos vagyok benne, hogy túl korai neki, hogy kapcsolatot a kapcsolatát a házasság.

Chris Pine – érdekes tények

Meg lehet jegyezni, hogy Christopher Pine nyugodt ember. 2003 óta egyetlen nagy botrány sem látható vele. Először nagyszámú újságíró akadályozta meg népszerűségét, gyakran átkozta, és néha haragot mutatott ellene. De idővel rájöttem, hogy ez mindenki számára nélkülözhetetlen tulajdonság. Megpróbál elkerülni az összes botrányt, és nem vesz részt velük.

Chris Pine – a mai nap

Filmes karrierje nagyon sikeres és ma is. Az első osztályú hollywoodi filmekben több szerepet is kínál. A “Welcome Bank” című filmet az Elizabeth Banks-szel való részvételről szóló tárgyalások már tartották. Ő játszik fő szerepet, és nagy díjat kap a részvételért. Egyelőre ismeretlen a Jay Caruso által irányított “The Making of Money” című filmben való részvétele. A szerepet még nem fogadták el, és több szereplő próbálkozik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1